В Пловдив днес беше представено най- новото мобилно приложение за Android,

...
В Пловдив днес беше представено най- новото мобилно приложение за Android,
Коментари Харесай

В Пловдив промотираха ново приложение за Android, посветено на Античния театър

 20pl4010-3 В Пловдив през днешния ден беше показано най- новото мобилно приложение за Android, което  може да се употребява вместо гид от всеки екскурзиант, искащ да посети и прегледа Античния спектакъл в града под тепетата.

Това е първият „ Виртуален справочник на Античния спектакъл ”, основан по план за съответни обекти с финансовата поддръжка на Община Пловдив.  Приложението може да бъде изтеглено гратис от интернет, а до 10 дни в наоколо до Античния спектакъл ще има QR код, заяви Любен Баков, публицист и фотограф с разностранни ползи в региона на културата, който показа приложението, създадено от неговия екип и програмисти.

В приложението има пет „ заключени “ места, които, откакто бъдат посетени и видени от екскурзианта, се отключват. Има и карта с петте местоположения, както и знак, който алармира кое от непосетените места се намира най-близо. Така на процедура се получава и резултат на игра.

Приложението е напълно ново като разработка, по тази причина екипът е подготвен да одобри всевъзможни хрумвания за доусъвършенстване, рекомендации и стъпки за неговото по-нататъшно развиване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР